Ondernemen in Via Breda

Met Via Breda is een van de grootse vastgoedprojecten van Zuid Nederland volop in uitvoering. De bouw van het station nadert zijn voltooiing en bouw van het Gerechtsgebouw staan op het punt van beginnen. Ook de komende jaren wordt in het gebied rond het Bredase station nog volop doorgebouwd. The place to be dus als het gaat om wonen, ondernemen, werken, en cultuur!  Via Breda is de plek waar Breda en Europa elkaar ontmoeten. Een gebied waar de kansen voor het oprapen liggen.

Spoorzone's zijn  'the place to be'.  Actuele onderzoeken in de vastgoedmarkt bevestigen dit: kantoorontwikkeling in of bij historische stadscentra in combinatie met een HSL-station hebben duurzame ontwikkelingspotentie. Nu en in de toekomst.

Via Breda draagt bij aan een sterke economie en een groei van de werkgelegenheid. Traditionele industrie vertrekt uit de binnenstad en maakt plaats voor nieuwe werkgelegenheid, zoals dienstverlening, logistiek en creatieve industrie. Met ongeveer 10.000 arbeidsplaatsen op een strategische toplocatie biedt Via Breda een uniek stedelijk vestigingsklimaat.

Investeren in Via Breda?

De gemeente Breda zoekt private partijen die willen investeren in Breda.De gemeente …

Breda: internationaal en ondernemend

Internationaal en ondernemend Breda is de ideale basis voor het aanboren van nieuwe …

Ontwikkel- en realisatiestrategie

Luchtfoto van het Via Breda-gebied

Meegaan in een veranderende markt om kansen voor langjarige gebiedsontwikkeling in de …

Ontwikkelplots

Luchtfoto van het station van Breda

De Hoven Het plangebied De Hoven krijgt een rustig en groen karakter. De groene bi …

Contact

Uw kantoor, winkel, horecagelegenheid, hotel in Via Breda? Er zijn volop mogelijkhed …