Werkzaamheden Stationslaan in 1 richting afgesloten van 3 april tot en met 24 april

Publicatiedatum: 
28 maart 2017
Maandag 3 april start de aannemer van de gemeente met de definitieve inrichting van de rijbaan van de Stationslaan op het deel tussen de westelijke busbaan en het station.

Wat gaat er gebeuren

In de periode van 3 tot en met 24 april wordt dit deel van de Stationslaan definitief ingericht. Tot op heden ligt er een tijdelijke asfaltrijbaan. Deze wordt vervangen door de definitieve inrichting. De overrijdbare middenberm en de asfalt deklagen worden aangelegd. Tenslotte wordt de belijning aangebracht.

Om veilig te kunnen werken wordt in deze periode de Stationslaan in één richting (de richting vanuit de Liniestraat naar de Belcrumweg) voor het gemotoriseerd verkeer afgesloten. De afsluiting begint op de kruising met de Terheijdenstraat. Verkeer vanuit de Belcrumweg in de richting het station en de Doornboslaan is wel mogelijk.

Het verkeer wordt omgeleid met borden. In de bijlage bij dit artikel vindt u een overzichtstekening waarop u kunt zien waar gewerkt wordt en hoe de omleidingsroutes zijn.

Wat betekent dit voor u

Voor gemotoriseerd verkeer geldt tijdelijk een richting op de Stationslaan: de richting vanaf de Belcrumweg naar de Liniestraat en de Doornboslaan is open. Het halen en brengen van reizigers naar het station aan de Belcrumkant en het bereiken van de parkeergarage op het station kan alleen via de Belcrumweg.

De parkeergarage voor de bewoners van Breda Vooruit wordt tijdens deze werkzaamheden bereikbaar gehouden.

Informatie

Heeft u andere vragen? Ga naar www.breda.nl of neem contact op via www.breda.nl/contact, WhatsApp 06 – 46 66 26 66, twitter@breda, facebook Gemeente Breda of bel 14 076.

De Gemeente Breda publiceert lokale informatie ook op overheid.nl. Wilt u Breda Berichten en/of andere lokale informatie digitaal ontvangen, dan kunt u zich abonneren op de e-mailservice van overheid.nl of de app Over uw buurt downloaden. Ga naar www.overheid.nl (klik op “Berichten over uw buurt”).