Bomen rooien in de Emmastraat

Donderdag 26 januari start de aannemer in opdracht van de Gemeente Breda met het rooien van de bomen in de Emmastraat.

Wat gaat er gebeuren

Ter voorbereiding op de reconstructie van de Emmastraat worden alle bomen gerooid. De gemeente heeft hiervoor een kapvergunning verleend.

Wat betekent dit voor u

De werkzaamheden worden binnen 1 dag uitgevoerd en vinden in het verkeer plaats. De bestaande bomen worden gerooid en direct ook afgevoerd. Omdat de bomen in de middenberm tussen de parkeerplaatsen staan, worden de parkeerplaatsen op deze dag afgezet. Omdat u de parkeerplaatsen in de Emmastraat niet kunt gebruiken kunt u uw auto tijdelijk parkeren op het parkeerterrein aan de Spoorstraat. Tijdens de werkzaamheden blijven alle bedrijven en woningen bereikbaar.

De reconstructie van de Emmastraat start op 6 maart a.s. U wordt daarover uiteraard geïnformeerd.  In de nieuwe situatie komen er meer bomen terug in de Emmastraat dan er nu staan.

Informatie

Heeft u andere vragen? Ga naar www.breda.nl of neem contact op via www.breda.nl/contact, twitter@breda, facebook Gemeente Breda of bel 14 076.

De Gemeente Breda publiceert lokale informatie ook op overheid.nl. Wilt u Breda Berichten en/of andere lokale informatie digitaal ontvangen, dan kunt u zich abonneren op de e-mailservice van overheid.nl of de app Over uw buurt.

18 januari 2017