Vanaf 22 augustus bomen planten Willemstraat

Op maandag 22 augustus start groenaannemer Dolmans Landscaping met het planten van bomen in de Willemstraat. Het planten van de bomen duurt tot begin september.

Wat gaat er gebeuren

De WIllemstraat en het Stationsplein zijn opnieuw ingericht. Alleen de bomen moeten nog worden geplaatst. In totaal worden in de Willemstraat 40 lindes geplant. Om de inrichting van de Willemstraat compleet te maken is gekozen om een grotere maat boom aan te planten dan gebruikelijk is in Breda.

Wat betekent dit voor u

Om veilig te kunnen werken wordt de zogenaamde 'middenloper'  in de Willemstraat afgezet. Voetgangers kunnen wel gewoon over de trottoirs langs de bebouwing lopen. Woningen en bedrijfspanden blijven bereikbaar en het verkeer kan gewoon doorgang vinden. Het kan alleen zo zijn dat er af en toe enig oponthoud ontstaat, omdat de bomen gelost moeten worden.