Mercado de Belcrum: Septembereditie

De meest authentieke en eigenwijze markt van Breda is Mercado de Belcrum. Met ieder jaar aanbod uiteenlopend van exclusief en bijzonder zelfgemaakt: food, vintage, kunst en design. Op  zondag11 september met een speciale najaarseditie. Er komt een muzikale bootverbinding tussen de Mercado en ZAKFEST; de oogstmarkt op Belcrum Beach van de stadslandbouwers en muziekfestival, dit jaar met de melodica en mondharmonica in de hoofdrol.

In de grote hal zal er ter gelegenheid van de opening van het station én Open monumentendag samen met de organisatie van Breda Spoort een programma worden samengesteld van historisch beeldmateriaal van Belcrum, spoor en trein maar ook kunstenaars die hun interpretaties tonen van de iconografie van de stad op groot formaat. De Mercado is een buiteneditie en tref je aan voor en achter het gebouw tot bij de Kopse Kant waar een expositie te zien is van Jeremy Stroud.