Aannemer Willemstraat werkt langer door

  • De aannemer van de reconstructie van de Willemstraat werkt vanaf nu tot en met 22 juli iedere dag tot 18:00 uur door;
  • De aannemer gaat ook op zaterdagen werken binnen de wettelijke reguliere werktijden;
  • Als door omstandigheden (verlet) achterstand op de planning wordt opgelopen werkt de aannemer ook ’s avonds tot uiterlijk 22:00 uur door en kan het voorkomen dat ook op zondagen gewerkt zal worden. Tijdens de werkzaamheden in de avonduren vinden geen werkzaamheden plaats die extra geluidsoverlast veroorzaken zoals het aantrillen van grond of straatwerk.

De aannemer wil het werk aan de Willemstraat op 22 juli a.s. helemaal af hebben. Vandaar dat er nu langer doorgewerkt wordt om alles op tijd af te krijgen.

Informatie

Heeft u vragen? Neem contact op met de gemeente via www.breda.nl, twitter @breda, of bel 14 076.

De Gemeente Breda publiceert lokale informatie ook op overheid.nl. Wilt u Breda berichten en/of andere lokale informatie digitaal ontvangen, dan kunt u zich abonneren op de e-mailservice van overheid.nl. Ga naar www.overheid.nl (klik op ‘Blijf op de hoogte!’)