In het gebied tussen de noordkant van de Stationslaan en de zuidkant van Belcrum bouwt Dura Vermeer in samenwerking met DW Investments onder de naam Breda Vooruit een ambitieus bouwplan.

Dit kwalitatief hoogwaardig plan dat bestaat uit 230 woningen, gebouwde parkeervoorzieningen en 1000m2 commerciële ruimten. Het bouwplan kent een grote mate van variatie in types en  prijsklassen,  in een mix van huur en koop. Zo bestaat het woonprogramma onder ander uit luxe huurappartementen aan de kant van de Belcrumweg, grondgebonden woningen aan de Kievitstraat, maisonnettes en grondgebonden woon-/werk woningen aan de Stationslaan.

Het bouwplan sluit perfect aan op de grandeur van de nieuwe Stationslaan en op de wijk  Belcrum,  onder andere door  de nieuwe  woningen in de Kievitstraat in evenwicht te brengen met de bestaande woningen.  De wijk Belcrum wordt verbonden met de Stationslaan door tussen de bouwblokken gelegen straten. De architectuur in het Stationskwartier is eigentijds en gevarieerd. Dit bouwplan wordt uitgevoerd in baksteen.

Breda VooruitInmiddels is een groot deel van Breda Vooruit klaar en bewoond.

Voor meer informatie over de koop of huur van woningen in dit complex kunt u terecht op de website van Breda Vooruit.