Bezoek Via Breda

 

Er zijn verschillende manieren om Via Breda te bezoeken, waarop u betrokken kunt worden bij of kunt reageren op plannen van de gemeente. Uiteraard kunt u voor informatie terecht in het Informatiecentrum Via Breda aan de Belcrumweg 13 in het voormalige pand van Electron. En natuurlijk de gratis rondleidingen door het Via Breda-gebied. Via Breda is ook actief op sociale media zoals Facebook en Twitter.

 

Rondleidingen

Iedere maand worden er gratis rondleidingen gegeven door het Via Breda-gebied. U wandelt daarbij met een deskundige gids voor een deel van het Via Breda-gebied.

Spreekuur omgevingsmanager

Op dit moment (november/december 2017) is er tijdelijk geen omgevingsmanager voor Via Breda. Er loopt een procedure voor het werven van een nieuwe omgevingsmanager.

Informatiecentrum

Vanaf 1 oktober 2017 is het informatiecentrum Via Breda gevestigd in het voormalige pand van Electron aan de Belcrumweg. Het informatiecentrum is de plaats waar alle informatie over het project samenkomt.

Evenementen

Via Breda Bruist! Het hele jaar door zijn er volop evenementen in het Via Breda-gebied. Wil je zelf een evenement organiseren binnen Via Breda? Dan is er de mogelijkheid dat we een bijdrage leveren in de kosten. In de bijlage kun je lezen aan welke criteria een evenement moet voldoen om eventueel in aanmerking te komen voor een financiele bijdrage. Een evenement moet aan minimaal drie van de elf criteria voldoen. Hou er rekening mee dat er altijd sprake moet zijn van co-financiering; met andere woorden Via Breda neemt hoogstens een deel van de kosten voor haar rekening.